Recommended Posts

New video coming soon along with more updates

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to connect to a server by game crashes and iit says "Client Lua Stack Leak [13]"

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, itsyaboizig said:

When I try to connect to a server by game crashes and iit says "Client Lua Stack Leak [13]"

Make sure you're using gmod x64 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lua stack leak was just fixed, rejoin the server you were having an issue with.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, elitebigdave said:

Aim still doesn't work i click my aim key nothing happens. 

make sure key bind is set correctly, try chromium same as 64-bit binaries update

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, elitebigdave said:

Thank you trying this out now. Will let you know if fixed.

Ok aimbot working. Smoothing obviously is disabled. But autoshoot isn't working which is a necessity. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auto shoot has been re-enabled

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Scheindler said:

"Unable to Inject" and message error "P1" 

Run the client as admin

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hello, I have a problem. When I run Citizen, then my Garrys mode just crashes without any errors in the Citizen console. It just writes "Error. Error" and that’s it. I can show the screen if necessary.

Edited by _D1o3C_
misspelled

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now